De herdenking op 25 april moet gewoon plaatsvinden in Orpheus, vindt de kort-gedingrechter. Als het theater blijft volharden in een ‘nee’, dan moet het een dwangsom betalen. Het argument van Orpheus dat de herdenking ‘niet veilig’ kan plaatsvinden, vond kennelijk geen grond bij de rechtbank. 

Lees verder

De stoet rijdt dit jaar in het midden van het land. De start was in Huizen, daarna rijdt men naar Culemborg, lunchen in Vught en eindigen in Elst. Met de Peringatan Ride Out wordt aandacht gevraagd voor de grove schending van de mensenrechten in Indonesië en geld in gezameld ter ondersteuning van de Molukse politieke gevangenen en hun gezinnen.

Lees verder

Condoleancebericht.

Keluarga Brouwer-Titiheru besar, gecondoleerd met het verlies van tante An.

Wij wensen de keluarga Brouwer-Titiheru besar heel veel sterkte en dat zij troost en kracht in Jezus Christus mogen vinden in de komende dagen en de tijd daarna.

Kami turut berduka dengan Keluarga Brouwer-Titiheru besar. Semoga Tuhan Jesus jang berikan penghiburan dan kekuatan kepada saudarah2/keluarga besar jang di tinggalkan.

Stichting 60 Jaar Molukkers Huizen.

Lees verder

De overstroming vond plaats in de regio Sentani vlak bij Jayapura, de hoofdstad van de oostelijkste provincie van Indonesië. Mensen werden verrast door de overstroming en hadden weinig tijd om zichzelf in veiligheid te brengen. Lees verder