Malukufood de Molukse Catering

Heeft u een bruiloft, een verjaardagsfeest, jubileumviering, bedrijfsfeest, een doopfeest of een ander evenement, Malukufood staat graag voor u klaar

Mijn naam is Leni Wenno-Sapulette woonachtig te Sneek. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met Malukufood. Mijn passie is Moluks koken en dat doe ik graag op verzoek. Waarom ben ik hieraan begonnen? Ik vind het belangrijk dat de Molukse keuken blijft bestaan, de authentieke Molukse keuken mag niet verloren gaan.

Wij doen niet alleen catering, maar wij organiseren ook boottochten en andere evenementen, workshops online en offline. Voor mij is het belangrijk om deze passie met anderen te delen, hierdoor promoot ik de Molukse keuken via www.MalukuFood.nl In de Molukse wereld is het koken en het eten belangrijk. In loop van de tijd is Moluks koken uitgegroeid tot mijn passie.

Zo is uiteindelijk Malukufood ontstaan en heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken, iets waar ik trots op ben!

Bron: Maluku Food – Leni Wenno-Sapulette

One thought on “Malukufood de Molukse Catering

  1. Goed zo !! Ik als blanda vind het erg belangrijk dat mensen dit niet verloren laten gaan. Als anderen er niet van houden, is dat nl. hun probleem waar ze niet over behoren te zeuren…. De mensen die over jullie eetcultuur lopen te zeuren, eten die als ze met vakantie zijn ook alleen maar Hollandse pot? Ik dacht van niet, dus…. Ga vooral zo door, het is zéér de moeite waard. Er is jullie al genoeg afgenomen tòch ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *