Het verhaal achter lagu Santai

MOORDRECHT – Op 1 augustus 2020 is Santai van Rafa en Nani online gekomen, inmiddels heeft de track op Spotify meer dan 126.000 streams en op Youtube is de clip al ruim 100.000 keer bekeken. Een geweldige prestatie van deze jonge Molukse muzikale talenten.

Wat begon als gezellig muziek maken, is een begrip in de Molukse gemeenschap geworden ‘Hidup musti santai‘. Samen met Geraldo Solisa, de regisseur van de clip zijn de jongens bijeengekomen om hun visies over de track te delen en uiteindelijk vorm te geven in de videoclip. Geraldo heeft hier samen met zijn team een duidelijk script voor geschreven om het verhaal van de jongens zo goed mogelijk uit te beelden. Het verhaal geeft een kijkje in het leven van Rafa en Nani omringd door hun vrienden en de mensen uit de Molukse wijk in Moordrecht.

De visie van Geraldo is duidelijk terug te zien in de clip. Kleine details en perfecte shots waar goed over na is gedacht

In de aftermovie wordt het verhaal achter Santai duidelijk. Op 15 september werden de jongens uitgenodigd bij radiozender Het Moluks uurtje. Samen met de producer van de track Anthon Tutupary hebben de jongens het over hun dagelijkse bezigheden, gedachtes en gevoelens gehad die uiteindelijk hebben geleid tot de track.

U kunt de Aftermovie zien op onze social media Facebook en Instagram.

Bron : Tifa magazine – Lagu Santai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *