Voorrecht als dienstknecht van de allerhoogste God het Evangelie te mogen verkondigen naar de onderwereld en celebrity wereld’

Als jonge jongen leefde de Molukse Joshua Kotadiny op straat, in de Amsterdamse wijk Gein. Al vroeg kwam hij in aanraking met drugs, alcohol en de kille, keiharde wereld van de jeugdbendes. Joshua raakte verslaafd, dealde, en was extreem gewelddadig.

Het contact met die duistere wereld heeft hij nog steeds. Maar door krachtig, genadig ingrijpen van God staat Joshua nu in die wereld omdat God hem daar plaatst en gebruikt als Zijn getuige.

Deze week was hij te gast bij Fidan Ekiz en Renze Klamer in het programma “De Vooravond”. Samen met actrice Chantal Janzen en misdaad verslaggever Paul Vugts praten ze over de jeugdbendes en dril rap in de grote steden. Zijn antwoord: Het is geen Bijlmer probleem meer maar het is een landelijk probleem geworden waardoor de overheid en kerken meer samen moeten werken.

Backstage na de uitzending kon hij op een leuke, laagdrempelige manier over Jezus vertellen. En noemt het een voorrecht om als dienstknecht van de allerhoogste God het Evangelie te mogen verkondigen naar de onderwereld en de celebrity wereld.

Bron : Tifa magazine – Joshua Kotadiny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *