Opzoek naar een kado? Geef het boek “TROTS!” kado!

Een koffieboektafel met een diversiteit aan generaties en gezichten van Molukkers in Nederland. Verras je geliefde of gewoon jezelf!Mogelijkheid om op tijd het boek coronaproof op te halen of in overleg, mits enroute, OP TIJD VOOR DE FEESTDAGEN te laten brengen.

Jaren geleden kwamen de Molukkers met de boot uit de Molukken naar Nederland. Aanvankelijk dachten ze dat ze ten hoogste zes maanden in dit land zouden blijven. Helaas hebben politieke en andere omstandigheden anders beschikt.

Om dit feit te gedenken heeft Natasja Pattipeilohy dit fotoboek gepubliceerd. Natasja Pattipeilohy (1981) is dochter van een Molukse vader en Hongaarse-Nederlandse moeder. Dit is haar eerste fotoboek, waarin ze Molukkers van verschillende generaties heeft gefotografeerd. De portretten zijn van bekende en onbekende Molukkers. Sommige zijn aangevuld met een kort eigen verhaal. Het boek geeft een goed beeld van de verschillende typen Molukkers die zich in zestig jaar in Nederland hebben ontwikkeld.

Het boek is niet alleen interessant voor de Molukse gemeenschap, maar verdient ook belangstelling van een breder publiek.Title: TROTS!Author: Natasja Pattipeilohy Hardcover: 168 pagesLanguage: Dutch/MelayuPublisher: ClusterEffect, 1st editionProduct Dimensions: 230 x 230 x 18Shipping Weight: 825 grISBN/ISBN13: 978-90-818196-0-2LET OP: Er komt geen volgende druk meer dit is echt de LAATSTE DRUK dus mocht je nog geen boek hebben haast je dan snel. Het boek is te koop / te bestellen in elke boekwinkel in Nederland en Belgie.

Tevens ook online verkrijgbaar

bij;@bruna@ako@amazon@bol_com@athenaeumboekhandel@librisnieuws@standaardboekhandel@boekhandel_de_slegtegeschiedeniswinkel.nlboeken.comvanstockum.nlboekhandelsmit.nlboektiekdokkum.nlhuizingaveendam.nlnrc.nl

Bron : Facebook – Natasja Pattipeilohy Film & Photography @natasjapattipeilohyphotography  · Film director

Website : http://www.npstudio.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *