Oratmangoen tekent bij Go Ahead Eagles

Ragnar Oratmangoen draagt komend seizoen het shirt van Go Ahead Eagles. De Molukse voetballer wordt overgenomen van SC Cambuur.

De middenvelder promoveerde dit seizoen met de Leeuwarders naar de Eredivisie, maar is ook blij dat zijn nieuwe club op dat niveau zal gaan spelen. “Ik heb zeker wel even een vreugdedansje gemaakt toen het in Doetinchem 0-0 bleef en Go Ahead Eagles daardoor was gepromoveerd”, zegt hij op de website van de Deventenaren.

Bron : tifamagazine.com * oratmangoen-tekent-go-ahead-eagles

Ragnar Oratmangoen kampioen met Cambuur in Eerste divisie

Ragnar Oratmangoen werd kampioen met Cambuur Leeuwarden in de Keuken Kampioen Divisie en dwong daarmee promotie af naar de Eredivisie. Het kampioenschap werd eerder gevierd en zaterdag 1 mei was de huldiging.

“Als vanzelfsprekend gaat in coronatijd ook dit iets anders dan gebruikelijk, maar zeker niet minder spectaculair”, aldus de club. Oratmangoen en zijn teamgenoten vlogen zaterdagmiddag namelijk in helikopter over de stad. De straten werden versierd met blauw en geel, de kleuren van Cambuur.

De voetballer van Molukse afkomst scoorde dit seizoen acht doelpunten voor de Friese club. Het is nog onzeker of Oratmangoen ook komend seizoen voor Cambuur speelt. Zijn contract loopt na dit seizoen af, maar er bestaat een kans dat gesprekken over contractverlenging nog worden geopend.

Bron : tifamagazine.com * ragnar-oratmangoen-kampioen-cambuur-eerste-divisie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *