1e Walking Football-toernooi in 2021 van MOS Huizen in Geleen

Ten behoeve van haar fondsenwerving organiseerde de Stichting Tiga Batang Air een WF meeting. MOS Huizen had zich uiteraard ingeschreven (na lange tijd was het weer mogelijk) en het event vond plaats afgelopen zaterdag 24 juli in Geleen.

Aanvankelijk hadden 12 teams zich ingeschreven. Echter hadden 2 teams op het laatste moment afgemeld, waardoor met 10 teams het event werd gespeeld. De teams kwamen uit o.a. Barneveld, Assen, Waalwijk, Breda, Sittard en Geleen.

Het weer speelde niet mee. Het regende behoorlijk hard, maar het was en bleef gelukkig warm. 

Het toernooi werd gespeeld in 2 poules van 5 teams met een kruisfinale.

MOS Huizen speelde o.a. tegen een MIX team van MOS Barneveld. In die wedstrijd wilde iedereen van MOS Huizen in de ‘man’dekking. Heel begrijpelijk!

MOS Huizen heeft alle poulewedstrijden winnend afgesloten en kwam vervolgens in de kruisfinale en ging de strijd aan tegen MOS Waalwijk 1. Die partij werd ook gewonnen en MOS Huizen mocht in de finale aantreden tegen MOS Waalwijk 2. Helaas werd die partij verloren. 

Maar MOS Huizen heeft een goed gevoel aan het toernooi overgehouden. 

Zoals eerder gememoreerd was de opbrengst van het event bedoeld voor de Stichting TIga Batang Air. Doelstelling van de Stichting is: een bijdrage te leveren aan het herstel, het behoud en de ontwikkeling van het Molukse land en volk.

Daar doet MOS Huizen graag aan mee.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner en Lelang en een klein concert van Rudy de Queljoe. Ondanks een gebrek aan ervaring in de organisatie van een toernooi, was het een heel gezellige dag en dit had MOS Huizen niet willen missen.

Bron : Meeting Walking Football in Geleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.