Kwaku Festival en Molukse Dag op Kwaku verplaatst naar 2022!

Het Kwaku Summer Festival in Amsterdam gaat dit jaar definitief niet door. Dus ook de Molukse Dag op Kwaku gaat dit jaar niet door! Na een lange periode van wachten, wikken en wegen zijn er te veel onzekerheden om op korte termijn nog een kwalitatief goed Kwaku uit de grond te stampen.

Ondanks dat er steeds meer vrijheden in zicht komen, is er nog altijd geen uitsluitsel òf en onder welke voorwaarden grote festivals plaats kunnen vinden. De recent aangepaste maatregelen door stijgende besmettingscijfers, maken het er niet duidelijker op. Het verplaatsen van Kwaku naar later in het jaar is helaas geen optie meer voor de organisatie. Ze kunnen niet speculeren op toekomstige ontwikkelingen en maatregelen van de overheid.

Het Kwaku Summer Festival wordt verplaatst naar 2022. Na twee afgelaste edities vindt de organisatie het terecht om het tegoed van kaarthouders terug te storten. Mocht je die toch willen behouden, dan hoef je niets te doen. Later deze maand ontvangen alle kaartkopers hierover een mail met meer info.

Namens het Kwaku Summer Festival, TIFA Magazine en Rhythm of Maluku hopen wij u volgend jaar weer op de Molukse Dag op Kwaku te zien.

Bron : Tifa magazine Kwaku Molukse dag 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.