Schoolspullen voor de kinderen op Maluku!

Een bericht van Genaya

Hallo allemaal,
Mijn naam is Genaya. Ik ben 9 jaar oud. Heel lang heb ik lopen denken wat ik graag wil doen. En ik ben er nu op gekomen om elke maand een ander goed doel uit te kiezen waarvoor ik geld ga inzamelen middels verschillende acties. Ik ben net begonnen met mijn eerste goede doel: Schoolspullen voor de kinderen op Maluku.

In 2019 ben ik voor het eerst op de Molukken geweest. Het was een prachtige ervaring waar ik heel veel van heb geleerd. Ik heb leuk met de kinderen samen gespeeld, gezwommen en gekletst. Zo ben ik erachter gekomen dat ze allemaal heel graag naar school gaan, terwijl wij hier in Nederland bijna nooit zin hebben om vroeg op te staan om naar school te gaan. Helaas hebben ze op de scholen nooit genoeg, pennen, potloden, schriften & boeken. Dus nu bedacht ik dat dit mijn eerste goede doel word waar ik geld aan ga schenken. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen.Ik ga een maand lang geld inzamelen voor dit goede doel. Ook ga ik spullen/kleding/producten verkopen voor een klein prijsje via mijn Instagram account.


www.Instagram.com/boutiquepetitgigi_


Het is mijn eerste projectje dus ik vind het super spannend. Ik hoop dat ook jullie allemaal een beetje kunnen helpen, want alle kleine beetjes helpen! Als jullie vragen hebben stuur mij gerust een berichtje.
Liefs, Genaya

Updates (1)

20 februari 2022door Genaya Sijaranamual, OrganisatorLieve mensen,

WOW! Ten eerste hartelijk dank voor alle steun en donaties. Genaya had nooit gedacht dat het zo snel en zo goed zou gaan. En dit al na 1 weekend. We zijn al ver over ons doel van 20 euro heen aha. Dus we kunnen nog veel meer kinderen gaan helpen met dit bedrag. De inzamel actie duurt nog een maand! dus we hopen nog meer binnen te halen. Zouden jullie de actie van Genaya zoveel mogelijk willen delen met familie en vrienden? Genaya komt deze week met een leuke Give-away op haar Instagram @BoutiquepetitGigi_ , dus blijf haar volgen!

Nogmaals, heel erg bedankt! Liefs, Genaya

Bron : https://www.gofundme.com/f/help-de-mensen-op-maluku?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cf+share-flow-1&fbclid=IwAR3bLJUtF_Cq4r9Fmwte4tgGk_3HdtTJuYojBIFxrO-YIdp9qzSpehvf5Ws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *