Zware klap voor voetbalster van Standard: borstkanker vastgesteld bij Lewerissa

Vanity Lewerissa, voetbalster bij Standard, heeft een zware klap moeten incasseren. De voetbalvrouw heeft te horen gekregen dat ze aan borstkanker lijdt.

Standard heeft maandag dat droevige nieuws naar buiten gebracht via de officiële kanalen. ‘Het is evident dat dit het sportieve aspect overstijgt en dat dit nieuws de volledige groep enorm heeft geraakt’, klinkt het.

Standard staat dan ook volledig achter Lewerissa, die nu voor een hevige strijd staat. ‘De club, de staff en de speelsters zullen ten allen tijde achter haar staan om mee deze ziekte te helpen bestrijden. Vanity, we zijn er van overtuigd dat jouw sterke karakter je zal helpen om deze beproeving te doorstaan’, aldus de Rouches.

De 31-jarige Lewerissa komt sinds dit seizoen uit voor Standard, waar ze van 2011 tot 2015 ook voor uitkwam. Daarna keerde ze even terug naar Nederland en ging ze aan de slag bij PSV en Ajax.

Bron : https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/1018986/zware-klap-voor-voetbalster-van-standard-borstkanker-vastgesteld-bij-lewerissa.html?utm_source=vpclubsectie&utm_medium=facebookclub&utm_campaign=fball&fbclid=IwAR2A8dSsEcQiOaI5Hw5Sn6TAigoqhUEmx4sZ4dv9vFoKzGMHMyTPg5EF_5s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *