Molukse Dag op Kwaku op zaterdag 30 juli 2022

AMSTERDAM – Het Kwaku Summer Festival vindt dit jaar plaats van 16 juli t/m 7 augustus 2022. De eerste aankondigingen staan al vermeld op de website van de organisatie. De Molukse Dag op Kwaku zal plaatsvinden op zaterdag 30 juli 2022. Deze dag is mede-georganiseerd door TIFA Magazine en Stichting Rhythm of Maluku. En is sinds het begin in 2016 een jaarlijks terugkomende fenomeen.

De Molukse Dag op Kwaku trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is één van het drukst bezochte dag van het Kwaku Summer Festival. Na twee jaar corona kan dan nu eindelijk het lustrum gevierd worden. Dit belooft veel spektakel van entertainment. Molukse artiesten, overal muziek, cultuur en eten. Kortom het wordt één groot Moluks zomers feest op het grootste multiculturele festival van Nederland in Amsterdam.

Meer informatie over de Molukse Dag op Kwaku en over aanmeldingen et cetera volgt! Houdt onze website in de gaten.

Kwaku Summer Festival

Het Kwaku Summer Festival is begonnen in 1975 als kleinschalig voetbaltoernooi, maar is uitgegroeid in een grootse viering van culturele diversiteit en identiteit in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost met cultuur, sport en eten als belangrijkste uitingsvormen en waar een brede (maatschappelijke) participatie en de Surinaamse oorsprong als belangrijkste pijlers gelden.

Bron : http://www.tifamagazine.com/molukse-dag-op-kwaku-op-zaterdag-30-juli-2022/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *