Event ‘Istori Istori Maluku’ – 26-03-2022

Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert redactie malukuhuizen.nl de 7e editie van het event ´Istori Istori Maluku`.

Doelstelling van het event is om de Molukse geschiedenis in leven te houden en door te geven zo dat het nooit vergeten mag worden. Dit doen we door ons cultuur(adat isti adat) d.m.v. boekpresentaties, gedichten, verhalen, muziek en theater een podium te geven. We ontvangen geen subsidie. Het event wordt mogelijk gemaakt door de donaties van de Vrienden van malukuhuizen.nl en diverse ondernemers en de inzet van een enthousiast redactieteam.

Programma : Klik hier voor PDF

Video

Het was een mooie dag! Hier de foto’s: https://photos.app.goo.gl/ZfxdZy7Cd6sKGGoZA

Ed Leatemia

www.edleatemia.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.