Vooraankondiging 5e Maluku open golf 2022 Pattimura Cup

Op zaterdag 13 augustus 2022 vieren wij ons lustrum toernooi op Golfbaan “GC Havelte” in Havelte.

Inschrijving staat open voor alle actieve golfsters en golfers van Molukse origine (als ook hun partner) die over een Golf Vaardigheid Bewijs of NGF-Hcp beschikken.

De wedstrijd gaat over 18-holes op de Golfbaan Havelte. De spelvorm is Stableford met Hcp verrekening tot maximaal 36 en wordt gespeeld vanaf de Medal tees: heren geel en dames rood.

De speler met het hoogste aantal Stableford punten is winnaar van de prestigieuze “Pattimura Cup”. Deze wisselbeker blijft in bezit van de organisatie.

Hcp 30+ deelnemers dingen tevens mee naar een prijs voor de beste Stableford score in de categorie Hcp 30 tot 54. Deze categorie spelers hebben de keuze om hun kleur tee te kiezen, maar komen dan niet in aanmerking voor de Pattimura Cup.

Over het programma wordt u later uitvoerig bericht.
Maar houdt alvast rekening met onze warme Molukse gastvrijheid. U kent het wel ontvangst met kopi en spekkoek, verrassingen door de baan, na afloop lelang, minuman en een overheerlijke maaltijd zodat u met een volle maag weer huiswaarts gaat.

Wil je verzekerd zijn van deelname, dan kun je nu al een berichtje naar ons sturen via ons contactformulier op deze website.

Golfbaan Havelte:
Grenzend aan de natuurgebieden Uffelter Zand en Uffelter Binnenveld in het Holtingerveld ligt de 18-holes golfbaan van Golfclub Havelte in een typisch Drents heidegebied met vennetjes. De eerste negen holes hebben een coulisselandschap, de tweede negen is meer een park met oude bomen. Onlangs is de baan geheel gerenoveerd. De baan biedt aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging.
Voor een indruk van deze prachtige baan zie: https://www.golfclubhavelte.nl/

Is je belangstelling gewekt, schrijf je dan zo snel mogelijk in, want vol = vol!

Voor onze doelstelling, motivatie, voorwaarden, reglementen, inschrijving, informatie en vragen kunt u terecht bij de organisatie: https://www.malukuopen.nl/

Hartelijke golfgroet,

Carla Latupeirissa en Agus Kukupessy

Bron : https://www.malukuopen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *