Pasar Zomer in het Hart van Krimpen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Zaterdag 2 juli staat het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel in het teken van de Pasar Zomer. Er zijn gratis workshops en optredens op het Raadhuisplein (Trouwplein) en binnen in winkelcentrum Crimpenhof.

Op het Raadhuisplein (Trouwplein) staat van 11.00 t/m 18.00 uur een Molukse / Indische markt met onder andere kraampjes met heerlijke Oosterse hapjes. Ook zijn er live optredens van Gordon Smith en de partyband RemmenLos. De presentatie van het podiumprogramma is in handen van Willem Matapere die samen met MaLa.Xs ook voor een muzikaal intermezzo zorgt.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn in winkelcentrum Crimpenhof gratis kinderactiviteiten, workshops en demonstraties. Onder andere demonstraties Jospan (molukse line-dance), workshop kaarten maken, workshop Beweeg je Brein o.l.v. Laura Kerszenblat en verschillende gratis kinderactiviteiten. Ook hebben een aantal ondernemers een kraam met leuke aanbiedingen voor hun deur staan.

“Reden genoeg dus voor jong en oud om op zaterdag 2 juli naar het Hart van Krimpen te komen. Het belooft een gezellige culturele dag te worden met als feestelijke afsluiting de partyband RemmenLos”, aldus de organisatie. Zij spelen twee sets, van 15.30 – 16.30 uur en van 17.00 -18.00 uur.

Bron : https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/pasar-zomer-in-het-hart-van-krimpen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *