Selamat Natal dan Selamat Tahun Baru 2023

Een terugblik en vooruitblik vanuit de redactie.

De wereld trekt zich aan je voorbij, de corona pandemie is bijna op zijn end. 

En nu maar hopen dat er geen nieuwe virussen onze levens komen verstoren.

Wat nog wel nu nog steeds duurt is de oorlog in Oekraïne, terwijl wij hier schrikken en mopperen van ons gas en elektra rekeningen, zitten daar nog velen in de kou in schuilkelders of in hun kapot geschoten huizen zonder gas en licht. We hopen en bidden dat daar snel een einde aan mag komen.

Wat heeft de redactie dit jaar gedaan; op 26 maart hielden wij een boekpresentatie in de Oosterlichtkerk met sprekers als Ed Leatemia, Djodjie Rinsampessy met Tom Rahajaan. Alex Lekatompessy, Wim Lohy en Gerrit de Boer.

Ook stond er een expositie over de komst van onze ouders naar het kamp Almere in de planning in het Huizer Museum, maar ook dit is verschoven tot een nader te bepalen datum.

Aansluitend aan de expositie in het Huizer Museum konden wij in november weer een boekpresentatie houden in de bibliotheek maar dit is helaas niet doorgegaan, ook ivm het overlijden van Thom Schuitemaker. Thom was voormalig directeur van de bibliotheek in Laren en verbonden aan de stichting Kunst en Cultuur in Huizen. Mede door hem hebben wij onze event het vorig jaar in de bibliotheek mogen houden.

Vooruitblik.

De redactieleden van Malukuhuizen.nl wenst u allen Fijne Kerstdagen en een Gezegend Nieuwjaar 2023 met al uw dierbaren.

Selamat Natal dan Selamat Tahun Baru 2023

Rudi Sabandar, John Salampessy, Minggus Jermias,

Natasja Pattipeilohy en Lies Rampen-Lahumeten.

Klik voor PDF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *