Over RAKUS Magazine

RAKUS Magazine is een culinair magazine over Indisch, Indonesisch, Moluks en Peranakan eten in Nederland. 144 pagina’s, vol met diverse (familie)recepten, interviews en achtergrondverhalen.

Eten is zoveel meer dan alleen de broodnodige voedingsstoffen. Zoveel meer dan een wel of niet lekker gerecht. Het is gezelligheid, liefde en geluk, maar ook verdriet, heimwee en hoop. En allerlei andere positieve en negatieve gevoelens die je aan eten kunt geven.

Verzending

Doe je je bestelling uiterlijk voor 23.59 uur, dan gaat hij de volgende werkdag mee met de post. In verband met de naderende feestdagen kan ik iets langer duren dan normaal voordat je RAKUS Magazine in huis hebt.

Mocht je 7 dagen na je bestelling nog niets hebben ontvangen, trek dan even aan de bel.

Bron : https://eatinghabits.nl/rakus-magazine-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *