Netwerkbijeenkomst cultuurplatform

De gemeente nodigt alle culturele organisaties en zelfstandigen in Huizen uit voor de bijeenkomst van het cultuurplatform op donderdag 30 maart van 19.00 tot 21.00 uur bij stichting Huizer Botters aan de Havenstraat 300 in Huizen.

Het cultuurplatform

Het cultuurplatform is in 2022 van start gegaan met als doel om alle culturele organisaties en zelfstandigen in Huizen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. De bijeenkomsten bestaat uit twee delen. Het eerste is het informatieve gedeelte waarbij degene bij wie de bijeenkomst georganiseerd wordt in de gelegenheid wordt gesteld om iets te vertellen over de stichting of vereniging. Daarnaast staan er ook nog andere voor de cultuursector belangrijke onderwerpen op de agenda. De bijeenkomst eindigt met een borrel en gelegenheid voor culturele organisaties en zelfstandigen om te netwerken.

Evaluatie van de cultuurnota en ophalen input voor geactualiseerde versie

De Cultuurnota 2020-2023 ‘Verbindend en Verrassend Eigen’(externe link) wordt dit jaar geëvalueerd en geactualiseerd. Het is de bedoeling dat de tien ambities die in de cultuurnota staan geëvalueerd en bijgesteld worden, er zal namelijk niet een nieuwe cultuurnota komen. De gemeente maakt graag van de gelegenheid gebruik om tijdens de bijeenkomst met de cultuursector hierover in gesprek te gaan. Met name de ambitie die over het cultuurplatform gaat, zal aan bod komen. Ook zullen de andere ambities langskomen op de bijeenkomst. 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 27 maart via t.breugelmans@huizen.nl. Via dit mailadres kunnen culturele organisaties en zelfstandigen eventueel ook vooraf alvast een bijdrage leveren.

Bron : https://www.huizen.nl/cultuurnota

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *