Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Better than Ever wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Waylon. Tijdens dit programma kijken zij vijf met oud-deelnemers van verschillende talentenjachten terug op de afgelopen tijd en vertellen zij hun persoonlijke verhaal. Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil aan de beurt. Hij deed elf jaar geleden mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland.

In de afgelopen elf jaar is er veel gebeurd. Danjil is erg ziek geweest en vertelt tijdens het programma wat hij allemaal heeft meegemaakt. Maar ook vertelt hij over zijn groei in de muziek. Zo is hij de vaste leadgitarist en zanger bij Charky Luske, waarmee hij al verschillende succesvolle theater tours heeft gedaan als George Michael en Robbie Williams.

Eigen band

Danjil is een veelzijdig muzikant, onlangs heeft hij als drummer meegedaan bij de Earth Wind & Fires band bij het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Ze hebben hiermee drie optredens van 45 minuten in de Ziggo Dome gewonnen. Daarbij maakt Danjil ook zijn eigen muziek. Dit doet hij met zijn eigen band Danjil & Friends. De band treedt landelijk veel op.

Je kunt deze aflevering van Better than Ever vooruitkijken op Videoland of kijk de aflevering live op RTL4 op donderdag 6 april om 20:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *