Onze STRIJD Hét magazine voor Gen-Z

Hey hey! Hier zijn we weer met een gloednieuwe editie van Onze STRIJD! Deze keer leggen we uit waardoor het Molukse volk in armoede leeft, terwijl het Molukse grondgebied eigenlijk heel veel natuurlijke rijkdommen bevat. Want hoe is dit toch mogelijk? Verder blikken we terug op de jongerendag die in september 2022 georganiseerd werd door Waves4Maluku. “Vandaag heeft me de kracht gegeven om ons verhaal te blijven delen”, is wat een van de jongeren over deze dag zei. Ten slotte vertelt 29-jarige advocaat Nino Solisa hoe hij zijn steentje bijdraagt aan de strijd.

Nieuwe aanwinst!

Hey allemaal! Mijn naam is Stacey de Fretes. Ik kom oorspronkelijk uit Venray maar woon nu al een aantal jaren in Nijmegen. Ik ben 32 jaar en trotse moeder van mijn zesjarige dochter Kenza. Momenteel zit ik in de afstudeerfase van de opleiding HBO-Rechten, waar ik ook werkzaam ben geweest binnen de medezeggenschap.

Voor dit magazine focus ik me voornamelijk op het schrijven van de informatieve stukken. Vanaf augustus vorig jaar mocht ik aansluiten bij het team van ‘Onze STRIJD’ en in deze editie mag ik mezelf aan jullie voorstellen.

Bron – Verder lezen : https://www.republikmalukuselatan.nl/wp-content/uploads/2023/03/Onze-STRIJD-no.-4.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *