Restaurant

JUNEMoluks SATE BY JUNE in Maastricht.
Vergeleken met andere wereldkeukens is de Molukse keuken voor velen nog onbekend. Vastberaden hier verandering in te brengen biedt ‘Sate by JUNE’ een mix- & match diner menu.
Eastern POWER Meals.
Maak kennis met onze proefpakket !! Om je kennis te laten maken met ons uitgebreide assortiment bieden we je dit kennismakingspakket aan voor een aantrekkelijk prijsje.
NoesaHaturessy Catering, dé Molukse cateraar.
Gerechten die vroeger door onze moeder en tantes werden bereid, leeft nu voort bij Haturessy Catering. U kunt kiezen uit specifieke, Molukse gerechten, maar ook Indische gerechten.
NoesaMolukse- & Indische High Tea.
Wij zijn een cateraar met jarenlange ervaring en service op maat. Wij adviseren u en zorgen dat uw feestje of evenement, op culinair gebied, tot in de puntjes.
mobuMoluksbuffet in Bedum.
Bij Moluksbuffet Bedum kunt u heel eenvoudig genieten van een heerlijk traditionele Molukse buffetten en overheerlijke hartige en zoete hapjes.
Boottocht Malukufood in Sneek.
Malukufood brengt mensen bij elkaar op de boot waar het gezellig is en waar men kan genieten van het eten wat ik bereid uit de Molukse keuken.
mapaRestaurant Maë Pamana in Tilburg.
Wij zijn een cateraar met jarenlange ervaring en service op maat. Wij adviseren u en zorgen dat uw feestje of evenement, op culinair gebied, tot in de puntjes.
patiRestaurant Makan Patita in Nieuwkuijk.
Moluks eten doe je bij Makan Patita in Nieuwkuijk (bij Den Bosch). In een tropische sfeer genieten van authentieke gerechten uit de Molukse keuken.
http://www.masawaja.com/Catering en Foodtrucks Masawaja
Masawaja richt zich voornamelijk op de Molukse keuken en serveert gerechten die als StreetFood wordt aangemerkt. U kunt ons vinden op plekken waar iets te vieren valt.
bojoRestaurant BOJO in Amsterdam.
Ruim 45 jaar geleden begonnen 2 neven, Bob en John, na jaren gevaren te hebben op de Holland Amerkia lijn, hier een Indonesisch nachtrestaurant.
medja-makanRestaurant Medja Makan.
Naast de lekkernijen uit de keuken kunt u terecht voor heerlijk vers Italiaans schepijs, een kopje koffie of thee en een verkoelend drankje.
by-tammyRestaurant By Tammy.
Tamara wil heel bewust iedereen een mogelijkheid bieden om betaalbaar, lekker en gezond te eten zonder daar zelf boodschappen voor hoeven te doen.
rimaIndonesisch Meeneemcentrum Rima in Groningen.
Wij bieden een uitgebreide keuze in versbereide Indonesische gerechten. U kunt uw maaltijd naar eigen smaak samenstellen.
Restaurant Long Pura in Amsterdam.
Het Indonesische restaurantEr worden hier uitsluitend authentieke familierecepten en Indonesische specialiteiten geserveerd.
betawiRestaurant Betawi in Amsterdam.
Zo fijn dat Betawi zoveel vegetarische gerechten heeft. Als je de vegetarische saté en soya-‘vlees’ gerechten eet heb je geen echt vlees meer nodig. 
selmakSelamat Makan in Utrecht.
Voor een heerlijk diner bent u bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten!
blauwRestaurant blauw.
Met pure ingrediënten serveren wij in onze restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.
BamboBamboo`s Saté & Roti in Almelo.
Is een knus en trendy Indonesisch restaurant in het centrum van Almelo. Wij onderscheiden ons met live cooking van authentieke Indonesische gerechten.
DEPAJADepaja Makanan in Elst.
Depaja Makanan is de eerste Indische toko van Elst (Gld) en is te vinden midden in het centrum van het dorp. Depaja is een moderne frisse toko, maar het ademt ook de warme Indische sfeer uit.
kampongexpressIn hartje Rotterdam.
Kampong Express staat voor traditioneel Maleisisch eten. Kampong betekent in het Maleisisch “dorp” en daar wordt eigenlijk al het beste eten gemaakt, gewoon home cooked.