De Molukken B.V.

De Molukken B.V. onderscheidt zich al sinds 1928 in de inkoop, verwerking en levering van eerlijke, pure kruiden en specerijen. Zo bestaat ons knoflookpoeder voor 100% uit knoflook en onze (gemalen) peper voor 100% uit peper. Dat lijkt vanzelfsprekend en dat is het voor ons ook. Echter constateren wij nog regelmatig dat kruiden en specerijen worden vermengd om het gewicht op te drijven, waardoor de kwaliteit van het product aanzienlijk minder wordt. Wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen.

Omdat wij beschikken over eigen maal-/meng- en verpakkingsfaciliteiten zijn wij dé flexibele partner waarnaar u al zo lang op zoek bent. Wij zijn in staat uw eigen kruidenmengsels te fabriceren, zonder toevoeging van geur-/kleur- en smaakstoffen en indien gewenst volledig zoutloos. Wij laten onze kruiden en specerijen graag voor zich spreken!

Naast kruiden en specerijen kunnen wij u bovendien een breed assortiment peulvruchten, noten, zuidvruchten, sausen en diverse soorten meel aanbieden.

Doordat de Molukken beschikt over een eigen productie locatie, zijn de lijnen kort. Hierdoor kunnen wij snelle levering garanderen en service bieden.

Ook voor uw eigen biologische kruiden en specerijenlijn kunt u dus bij ons terecht! In februari 2019 en 2020 stonden wij met onze nieuwe stand op de BIOFACH; Europa’s grootste beurs op het gebied van biologische voeding. Naast conventionele kruiden bieden wij ook een groot assortiment aan van biologische kwaliteit.

Wij behoren tot een groep van bedrijven waaronder Trouw B.V. en Dafco, dé specialisten op het gebied van glutenvrije grondstoffen en allergievriendelijke concepten. Als u ervoor kiest om met de bedrijven binnen onze groep samen te werken kiest u voor betrouwbaarheid, persoonlijke benadering en jarenlang vakmanschap.

Bron: De Molukken B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *