Inzameling voor nieuw dak Pniëlkerk

De Pniëlkerk heeft een nieuw dak nodig. ‘De fase van reparaties is voorbij.’
 (Foto: Pniëlkerk)

HUIZEN – Het dak van de Pniëlkerk in Huizen op de hoek van de Weideweg met de Gemeenlandslaan staat op instorten. Door het coronavirus lukt het de kerkgemeente niet met de geplande evenementen het benodigde bedrag van 45.000 euro bij elkaar te vergaren.

“Wij zitten vast en kunnen niet langer wachten. Wanneer het regent komen we emmers tekort om het regenwater op te vangen. Op sommige plekken in de kerk is het zelfs gevaarlijk om te gaan zitten.”

Moluks erfgoed
“De fase van reparaties zijn we voorbij. Het dak moet met spoed worden vervangen. De Pniëlkerk is Gods huis, het gebouw ons Moluks erfgoed. Wij koesteren dit en zullen er alles aan doen om onze erfenis te behouden.”

Met deze oproep is de kerkgemeente Djemaat Huizen een inzamelingsactie begonnen. “Djemaat Huizen heeft met kerst op haar wensenlijst ‘een nieuw dak’ staan. Help ons deze kerstwens in vervulling te laten gaan. Uw gift kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL38 ABNA 0876 783 167 ten name van Pniëlkerk GIM Huizen onder vermelding van gift renovatie dak.

Gekookt
Daarnaast gaat er gekookt worden om voor het goede doel geld in te zamelen. “Op 18 december verkopen we Nasi Rames voor 10 euro per portie. Binnenkort laten we weten waar en hoe mensen kunnen bestellen en de maaltijd af kunnen halen.”

Bron : Nieuwsblad voor Huizen – GIM Pniël

One thought on “Inzameling voor nieuw dak Pniëlkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *