NICC Magazine 07/2020

Van de redactie 

Het loopt nog niet echt storm met berichten in de rubriek ‘Indische Agenda’. Nog heel veel organisa-ties kijken kennelijk de kat nog even uit de boom. Begrijpelijk. Maar desondanks toch weer een zeer gevarieerd julinummer dit keer, met een speciaal voor NICC Magazine geschreven artikel over Duitse Indo’s. Verder de intro-ductie van een nieuw lesprogram-ma over Nederlands-Indië in het kader van ’75 jaar vrijheid’. Het 2e deel van ‘Kampnummers’ en het toevoegen van de Chinees-In-dische restaurantcultuur aan de Immateriële erfgoedlijst. Verder aandacht voor een aantal uitzon-derlijke boeken in ‘Boekbespre-kingen’. Tenslotte een oproep aan nabestaanden van Krijgsgevangen kamp Fukuoka-14, in verband met een te onthullen namenlijst. Een reden te meer om u heel veel leesplezier toe te wensen. 

Heeft u zelf een item, waarvan u denkt dat dit onze lezers zal interesseren? NICC Magazine stelt haar redactionele inhoud met alle plezier voor u open. 

Graag willen wij u ook wijzen op de mogelijkheid NICC Magazine als advertentie medium te ge-bruiken. Hierbij een oproep aan alle lezers die eigenaar zijn van een bedrijf of er werkzaam zijn als PR manager om NICC Magazine als mogelijkheid te zien om uw bedrijf of product onder de aandacht van nu bijna 10.000 abonnees te brengen. Tevens willen wij een beroep doen op uw waardering als abonnee voor het zeer vele werk dat wij maandelijks aan NICC Magazine hebben. Houdt u in gedachten dat NICC Magazine geheel GRATIS is, hetgeen echter niet betekent dat wij geen kosten hebben. Juist in deze tijden is 

uw betrokkenheid bij NICC Magazine van groot belang en vragen wij u een VRIJWILLIGE DONATIE. Wij zullen u daarvoor zeer dankbaar zijn en u zult verzekerd zijn van een blijvende gratis toezending van uw geliefde en gewaardeerde NICC Magazine. Onze volledige bankgegevens zijn: (BIC: RABONL2U) 

NL39 RABO 0129 216 836 t.n.v. N.I.C.C. Den Haag NL

Mogen wij u tenslotte vragen om NICC Magazine zoveel mogelijk bij uw familie, vrienden en kennissen onder de aandacht te brengen? Vraag hen ook gratis abonnee te worden. Wij wensen u weer veel plezier met uw NICC Magazine. Mede dankzij uw donaties en advertenties kan NICC Magazine helemaal GRATIS blijven. 

Bron: NICC – Hans Vogelsang, hoofdredacteur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *